Traversee du Book Archive

Police Procedurals

Download All Is Vanity by David Faris PDF

By David Faris

All Is self-importance through David Faris

Show description

Read or Download All Is Vanity PDF

Similar police procedurals books

De zwarte doos (Harry Bosch) (Dutch Edition)

Tijdens de chaos van de Los Angeles-rellen in 1992 is Harry Bosch als eerste op de plaats delict bij het lijk van een jonge fotografe. Hij moet het file overdragen aan de rebel job strength, die vermoedt dat ze door een ongelukkig toeval om het leven is gekomen maar de zaak niet rond krijgt. Twintig jaar later stuit Bosch in een nieuwe zaak op een kogel uit hetzelfde wapen als dat van deze chilly case.

Wrong Place (DC Maggie Neville Book 2)

Flawed position is the second one gripping crime novel within the DC Maggie Neville sequence from Michelle Davies, following her significantly acclaimed debut long past off beam. ladies lie sanatorium beds, either matters of police investigations. One, a weak outdated girl, has been assaulted in her own residence. Suspected to be the 5th sufferer of a tender couple focusing on pensioners, her accidents point out an escalation in violence from the perpetrators.

Jachthonden (Wisting Kwartet Book 1) (Dutch Edition)

Zeventien jaar geleden leidde William Wisting het onderzoek in een van Noorwegens meest beruchte strafzaken, de moord op de jonge Cecilia Linde. Als males ontdekt dat het bewijs is vervalst, wordt Wisting geschorst. Het ziet ernaar uit dat er een guy onterecht is veroordeeld voor de moord, en de media ruiken bloed.

Kalt wie Nordlicht (Arne Eriksen ermittelt) (German Edition)

Die alte Akka, die der Psychologe Arne Eriksen in Nordnorwegen kennengelernt hat, ist tot. Zusammen mit seinen Freunden, der Kommissarin Kari Bergland und dem Journalisten Frode Bakklund, reist Arne an den Polarkreis, wo eine Gedenkfeier für die alte Samifrau stattfinden soll. Es ist kurz vor Weihnachten, die Zeit der längsten Dunkelheit.

Additional resources for All Is Vanity

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.59 of 5 – based on 12 votes